Sistemska skleroza priručnik za bolesnike

Kao predsednica ORS-a i kao lekar ponosna sam što mogu da vam preporučim da pročitate brošuru namenjenu pacijentima  obolelim od sistemske skleroze. Uz ovu brošuru objavljujemo snimak predstavljanja brošure na 12. zajedničkom kongresu Udruženja reumatologa Srbije i Udruženja obolelih od reumatskih bolesti RS na Zlatiboru (UreS/ORS 2024). Predlažem da prvo pogledate film, a zatim čitate brošuru kako bi je što bolje razumeli i pravilno koristili. Veoma je važno da pročitate recenzije. Recenzija struke potvrđuje naučnu i stručnu vrednost brošure. Recenzia pacijenta je od posebnog značaja, ona potvrđuje da je brošura pisana na njima razumljiv način.  

Na trećoj strani korica su uputstvo kako da postanete član ORS-a, kao i svi kontakti aktivista ORS-a širom Srbije. Aktivisti ORS-a su uz vas, samo treba da nas kontaktirate i da nam se pridružite. Zajedno smo jači.

Uradili smo i katalogizaciju brošure ISBN-978-86-83008-00-1, tako da je kolege mogu citirati kao korišćenu literaturu.

Zahvaljujem autoru prof.dr Predragu Ostojiću na izuzetnoj brošuri koju je podario pacijentima, kao i na svoj podršci koju kao lekar i kao v.d. director Instituta za reumatologiju pruža ORS-u.

SKLEROZA BROŠURA

Prim.dr Mirjana Lapčević, predsednica ORS-a

Povezane vesti