In Memoriam Nenad Nedic

Dragi naš Nenade,

Nismo shvatili koliko ti je teško, nisi želeo to da pokažeš. Iako smo videli da nisi dobro, mislili smo da je to hronično stanje u kome se ti nekako snalaziš i da će tako ostati zauvek. Mislili smo da je to Nenad koji se uspešno bori sa nedaćama koje život zadaje i sa sobom nosi. Uvek si našao snage i volje za telefonski razgovor, da daš savet i informaciju koja može biti od pomoći. Bio si veliki i ponosni aktivista ORS-a. Tvoji projekti koje si vodio kao i tvoja humanost biće upamćeni.
Voleo si da pomažeš drugim ljudima, ali nisi uspeo da pomogneš sebi. Tvoja tvrdoglavost i teška narav nisu dopustili da iko utiče na tebe. Ostao si svoj do samog kraja.
U našim srcima ostaće velika praznina kao i u radu ORS-a.
Nadamo se da si sada na nekom lepšem mestu, bez briga.

Tvoji ORS-ovci

Sa velikom i iskrenom tugom se opraštamo od našeg dugogodišnjeg prijatelja i saborca, Nenada Nedića. Kada se pre 15 godina Nenad pridružio našoj borbi u ORSu nismo ni slutili, da će Nenad postati neraskidivi deo našeg udruženja. Uvek je bio spreman da pomogne drugima, da odgovara na pitanja članova i da učestvuje u organizaciji i realizaciji naših akcija. Postao je prepoznatljivo lice ORSa, kako u Srbiji tako i u svetu. 

Nenade, zauvek ćeš ostati u našim srcima. ORS bez tebe neće više biti isti.

 

Počivaj u mirui neka ti je večna slava!

 

Sahrana ce se odrzati 22.08.2024. u 13 časova na Topčiderskom groblju.

Povezane vesti